Warning: A non-numeric value encountered in /www/doc/www.hanah-spirit.cz/www/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5837

Blog

Háčkovaní andílci – Andělů není nikdy dost 🙂

Nabízím k prodeji – háčkovaní andílci z barevných bavlněných přízí (k dispozici mám jednobarevné příze i vícebarevné příze – Alize Miss, Bella, Bella batik, VlnaHep Camilla, Camilla batik, Moonlight)  V nabídce jsou také: Motýli, Set Motýl a anděl, květiny, podložky, vajíčka, praktické síťovky,  vánoční ozdoby NOVĚ ŠÁTKY a MANDALY , všechny háčkované věci najdete u mě na Facebooku   https://www.facebook.com/hanah.spirit/ nebo přímo odkaz viz Kontakt

Zde jsou ukázky andílků. Rozměry: výška 15-18cm Cena za andílka je 60 Kč , Set 3 andílků cena 150 Kč
Zasílám poštou doporučeně, cena poštovného a balného je 80 Kč, možnost osobního výběru a odběru v Praze

 

 

Háčkovaný motýl, set Anděl a motýl

Nabízím k prodeji –  háčkovaný Motýl a Set motýl a anděl na objednávku z barevných bavlněných přízí (Alize Miss, Bella, Bella batik, VlnaHep Camilla, Camilla batik, Moonlight)

Zde jsou ukázky,  Rozměry: Motýl v20-25cm/š18-22cm,  Cena za Motýla je 120 Kč, Cena za Set motýl a anděl je 160 Kč
Zasílám poštou doporučeně, cena poštovného a balného je 80 Kč

 

 

RETRO – Francouzské síťovky

RETRO – háčkované síťovky  Pro všechny zájemce RETRO, ECO a NATURE  háčkuji tyto krásné barevné i jednobarevné Francouzské síťovky. Mají dostatečně velký objem pro denní nákup, pevné uši na uchycení do ruky. Háčkuji z barevných přízí Alize Diva batik nebo Alize diva, které mají certifikát OEKO-TEX STANDARD 100, materiál je 100% mikrofiber acryl, velmi lehký a příjemný materiál, spotřeba je na 1 síťovku = 1 celé klubíčko, tj. 350 m

zde jsou ukázky síťovek. Rozměry volně položené síťovky: šířka 43cm, výška 38 cm s uchy, Cena za síťovku je 229 Kč
Zasílám poštou doporučeně, cena poštovného a balného je 80 Kč

https://www.facebook.com/photo/?fbid=2980140502241542&set=pcb.2980140922241500

 

 

 

Háčkované síťovky

Nabízím k prodeji – háčkované síťovky (k dispozici mám jednobarevné příze i vícebarevné příze)  V nabídce jsou také: Motýli, Set Motýl a anděl, květiny, podložky, vajíčka, praktické síťovky, připravuji vánoční hvězdy a další ozdoby (všechny háčkované věci najdete na Blogu)

Zde jsou ukázky síťovek. Rozměry volně položené síťovky: šířka 33cm,výška 35 tělo, 50 cm s uchy, Cena za síťovku je 95 Kč z příze Ája, 150 Kč z příze Bamboo nebo Stretch
Zasílám poštou doporučeně, cena poštovného a balného je 80 Kč

 

 

Háčkovaná vajíčka a květiny

Nabízím k prodeji – jarní háčkovaná vajíčka a květiny na objednávku z barevných bavlněných přízí (k dispozici mám příze: bílá, růžová, červená, zlatá, modrá, světle zelená, zelená, vínová).  Brzy v nabídce budou také: Anděl, Motýl a praktické síťovky.

Zde jsou ukázky vajíček a květin. Rozměry: vajíčko v13cm/š11cm, květina malá v10cm/š10cm, květina velká v13cm/š13 cm Cena za vajíčko je 60 Kč, květina malá 30 Kč, květina velká 40 Kč.
Zasílám poštou doporučeně, cena balného a poštovného je 80 Kč.

 

 

Jarní věnec s háčkovanou dekorací

Nabízím k prodeji – jarní věnec s háčkovanou dekorací a různé podložky pod skleničky, hrnečky, květináče na objednávku z barevných bavlněných přízí. Brzy v nabídce také: Anděl, Motýl a praktické síťovky.

Zde jsou ukázky. Rozměry: věnec je průměr 22 cm, podložky – průměr (malá) 14 cm, (velká) 20 cm. Cena za věnec je 190 Kč, podložka malá 50 Kč, podložka velká 70 Kč.
Nabízím převzetí osobně v Praze.

 

 

Andílci a hvězdy

Nabízím ručně vyráběné andílky a vánoční hvězy z korálků. Lze si domluvit barvu andílka nebo hvězdy, odběr pouze osobně – Praha.

Roušky – nové

Nabízím k prodeji – ušité roušky na objednávku z barevných bavlněných látek (k dispozici mám různě barevné látky, vzorník zašlu na vyžádání mailem). Zde jsou ukázky roušek – jednovrstvé, nebo dvouvrstvé, obdélníkové i tvarované. Ušiju roušky s gumičkou kolem hlavy nebo s tenkou kulatou gumičkou za uši. Cena je 100 Kč.

 

Výklad karet

Nabízím individuální výklad z karet k řešení Vašich osobních otázek, týkajících se vztahů, bydlení, práce, peněz atd. Pracuji s kartami Osho Zen tarot, dále Zlatým tarotem, Andělským tarotem a Mariášovými kartami. Cena výkladu je 500 kč za hodinu.

Andílci

Nabízím ručně vyráběné andílky ze stuhy (různé barvy, výška 9cm) cena 50 Kč / ks a dále z papíru (různé barvy, výška cca 20 cm)  cena 95 Kč / ks. Lze si domluvit barvu andílka, odběr pouze osobně – Praha.

Kontakt

Hana Špirytová
Facebook: Hanah Spirit

Mobil: +420 603 149 117
E-mail: info@hanah-spirit.cz

Adresa konání seminářů
Rytířova 810/25, Praha 4
Doprava – metro Kačerov, bus 139, 150, 157
do zastávky Labe

Při práci s osobními údaji klienta postupuji v souladu s nařízením Evropského parlamentu a rady 2016/679.

11 + 8 =

Hana Špirytová